Rutebilhistorisk Forening avdeling Telemark

Bli medlemVi ønsker deg velkommen som medlem i Rutebilhistorisk Forening og Rutebilhistorisk Forening avdeling Telemark. Medlemskap i lokalavdelingen tegnes gjennom medlemsskap i hovedforeningen, der du som bor i Telemark automatisk også vil ble medlem hos oss. Dette gjøres ved å fylle ut skjemaet under hovedforeningens internettsider. Skjemaet kan benyttes av alle, ikke bare de som bor i Telemark, men andre vil bli medlem av lokalavdelingen i sitt fylke (dersom lokalavdeling finnes der). Du kan uansett geografisk bosted velge å tilslutte deg avdelingen i Telemark (det kan hende du har bodd i Telemark og har et spesielt forhold til busstrafikken her).

Mange av medlemmene har selv jobbet med buss på en eller annen måte. Mange har jobbet som bussjåfører, mekanikere eller i administrative stillinger i et busselskap. Mange er eller har også vært i familie eller slekt med noen som har jobbet med buss. Men det finnes mange som bare er fasinert av busser, både gamle og nye.

Til våre dugnader passer alle inn. Enten du har bakgrunn i mekanikk, karosseriarbeid, trearbeid, elektro eller hva det måtte være har vi ha brukt for deg. Vi har også brukt for alle med godt humør og som liker å dele en god historie. Slik er dugnadene våre. Av og til gjør vi mye, av og til gjør vi lite. Våre samlinger er et fristed fra alt stress og mas som ellers preger hverdagen til svært mange.

De fleste medlemmene er menn og godt voksne, men nøl ikke med å bli med selv om du er ung eller dame, eller begge delene.

Se deg rundt på våre nettsider og se om vi kan tilby aktiviteter som du ønsker å være med på.

Passive medlemmer ønskes også velkommen!

Nyheter/Sist oppdatertDel/lagre, legg til favoritter


Doner penger til Rutebilhistorisk Forening avdeling Telemark med PayPal


Rutebilhistorisk Forening avdeling Telemark © 2009-2016 | Kontakt oss | Ansvarlig webmaster: Martin Holm

Denne siden er besøkt 5559 ganger siden 2012-02-06.